Galleri 7

Udstilling af Steen Karlsen og Johnny Madsen

Steen  Karlsen er født i Frederikshavn i 1960. Han er gift med Gilda og sammen har de  sønnen Frederik. Steen er endvidere stedfar til Sonny, Camilla og Ditte.


Steen Karlsen er uddannet på Frederikshavns Værft A/S i 1981 som skibsbygger,  og kom et års tid på tegnestue hos Ørskov Stålskibsværft, hvor han arbejdede  indtil feb. 2003.

De  23 års beskæftigelse med skibstegning og værftsindustri har sammen med naturen  og livet omkring Frederikshavn også inspireret Steen til sin nuværende metier  som kunstmaler.


Steen Karlsen har malet og tegnet hele sit liv. Men i 1999 tog Steen  springet og udstillede for første gang offentligt, et stort spring for den  generte og private kunstmaler. Dengang var det næsten udelukkende  naturalistiske motiver han malede.


Efterhånden fik maleriet mere og mere fat i ham og han begyndte at  eksperimentere, og fik større seriøsitet omkring maleriet, hvilket har bevirket  at udtryksformen i dag er abstrakt, men med mange genkendelige penselstrøg.


I dag er levevejen udelukkende maleriet, og han har efterhånden solgt malerier  til både private, det offentlige, virksomheder, kunsthandlere og  kunstforeninger i hele Danmark. Desuden har han solgt til en del udenlandske  kunder i hele Europa og USA.


På alle Steen Karlsens malerier findes der hans personlige signatur, nemlig de  2 små blå personer med hvidt hoved. Signaturen stammer fra en tidligere serie  malerier han kaldte for "Familiebilleder" hvor det var personer med blå  kroppe og hvide ansigter der var gengivet i forskellige situationer. 

Efterhånden blev personerne skubbet lidt til side og endte med at være bitte  små, og de befinder sig nu på alle hans malerier.

Beskuerens  generelle bemærkning er at man bliver i godt humør og føler glæde ved at se på  billederne og det skyldes de altid glade og venlige farver og motiver.

Gallerierne i Frederikshavn er der åbent lørdag og søndag kl. 13 -17 samt efter aftale på tlf. 22 29 14 07.

Åbningstider
11/07/2015 - 31/12/2016 Mandag - Søndag 13:00 - 17:00

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Constantiavej 7
9900 Frederikshavn

Telefon

+45 22291407

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 10.527284
    Latitude : 57.449022999