Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er 'Den lille storby' med de mange oplevelser - året rundt! 
Her er Palmestrand, byliv og shopping - med oplevelsestilbud for enhver smag. I Frederikshavn mødes Tordenskiold og andet 'godtfolk anno 1717 ' årligt. Frederikshavn er også byen, hvor der bydes på store events, mange koncerter, attraktive overnatningstilbud og gode restauranter.

TIP!  Book dit feriehus i Skagen, Frederikshavn og Sæby her >>

Aktuelt:
Det Sker i   >>Skagen   >>Frederikshavn  >>Sæby

Julehygge i Frederikshavn

'Vi glæder os i denne tid, hvor julesneen falder blid' .. sådan lyder det i en de elskede julesange, og selv uden sne er der mange, der glæder sig til hyggelige julemarkeder og andre arrangementer i Skagen, Frederikshavn og Sæby!

Besøg Frederikshavn og vær med når byen går håndboldamok i december. Midbyen vil summe af liv, fans, spillere og alle regnbuens farver!

Det sker i Frederikshavn

Hvad kan jeg lave i Frederikshavn? Mulighederne er mange - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Frederikshavn er byen bag TV-serien Norskov, der er filmet on location i byen. Besøg de mange smukke steder, TV2 valgte at bruge i serien.

#visitfrederikshavn

Click Here!

Nyd de smukke billeder af byen bag Norskov - Frederikshavn. Her er meget at byde på hele året - med oplevelser, events, koncerter, byliv og strandliv.

- Vi  hjælper dig med at gøre netop din konference til en succes!

Del denne side