Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er 'Den lille storby' med de mange oplevelser - året rundt! 
Her er Palmestrand, byliv og shopping - med oplevelsestilbud for enhver smag. I Frederikshavn mødes Tordenskiold og andet 'godtfolk anno 1717 ' årligt. Frederikshavn er også byen, hvor der bydes på store events, mange koncerter, attraktive overnatningstilbud og gode restauranter.

TIP!  Book dit feriehus i Skagen, Frederikshavn og Sæby her >>

Aktuelt: Nu er den nye Frederikshavn Guide 2016 klar - læs den her >>
Det Sker:   >>Skagen    >>Frederikshavn    >>Sæby

Det sker i Frederikshavn

Hvad kan jeg lave i Frederikshavn?
Mulighederne er mange - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Kom og vær med i Skagen, Frederikshavn og Sæby i uge 7 og 8. Der sker mange sjove og spændende ting for alle aldersklasser.

Nyd de smukke billeder af byen bag Norskov - Frederikshavn. Her er meget at byde på hele året - med oplevelser, events, koncerter, byliv og strandliv.

#visitfrederikshavn

Click Here!

Kun 7 km nord for Frederikshavn, finder du den hyggelige lille fiskerby Strandby. Her kan du slentre en lille tur nede ved havnekajen, og måske købe en lækker frisk fisk med hjem til aftensmaden. 

Frederikshavn er byen bag TV-serien Norskov, der er filmet on location i byen. Besøg de mange smukke steder, TV2 valgte at bruge i serien.

Besøg det smukke Bangsbo område

I Bangsbo glædes dine sanser hele året. Når skoven står med spæde lysegrønne blade om foråret, over sommerens dybt-grønne bladpragt til efterårets flamboyante farveorgie og vinterens smukke silhouet med sne på grene.

- Vi  hjælper dig med at gøre netop din konference til en succes!

Del denne side