Om os - Turisthus Nord

SKAGEN  I  FREDERIKSHAVN  I  SÆBY

Velkommen til Turisthus Nord

I 2013 fusionerede de tre turistforeninger for Skagen, Frederikshavn og Sæby til en og samme forening kaldet Turisthus Nord.

Med kræfterne samlet i Turisthus Nord har vi  både en stærk organisation og en styrket samarbejdsplatform på tværs og lokalt. Vores primære målsætning er at profilere og markedsføre Skagen, Frederikshavn og Sæby både i Danmark og i udlandet for at få flere turister til vores dejlige område.

Turistbureauerne i de tre byer holder åbent året rundt for at servicere gæsterne på bedste måde, og vi er altid klar til en god snak om oplevelserne i området.

For at løfte turismen i Skagen, Frederikshavn og Sæby samarbejder Turisthus Nord både med lokale erhvervsaktører og med turistorganisationerne VisitNordjylland, Toppen af Danmark og VisitDenmark. Vi følger også med i de nyeste turisme-analyser og trends indenfor turistområdet i ind- og udland.

I Turistforeningen har vi en række højt specialiserede afdelinger, der arbejder året rundt for at fremme turismen:

Projektafdelingen - faciliterer og koordinerer events såsom Skagen Vinterbaderfestival, Sæby Jazzfestival, Skagen Marathon, Vinterdage m.m.

Konferenceafdelingen - faciliterer store og små konferencer/møder, grupperejser, guidede ture og byvandringer, børneguider m.m.

Presseafdelingen - står for alt pressearbejde og pressekontakt, pressebesøg, kommunikation, research etc.

Markedsføringsafdelingen - står for al markedsføring online og i trykte medier samt for grafisk opsætning af annoncer og plakater.

Online afdelingen - står for al kommunikation og formidling på vores websider, Facebook og Instagram.

Feriehusafdelingen - står for feriehusudlejning i Skagen, Frederikshavn og Sæby

Ekspeditionsafdelingen - koordinerer ekspeditionsarbejdet på de tre turistkontorer samt løbende opdatering af aktivitetsoversigter.

Del denne side

Bliv medlem af Turisthus Nord

Bliv medlem i dag!
Turisthus Nord har tre funktioner:

  • Interesseorganisation for Frederikshavn Kommunes turismeerhverv
  • Servicevirksomhed for turister
  • Markedsføringskanal for virksomhederne

Samarbejde er vejen til succes - vi har også brug for dig og dine ideer!

>> Læs mere om at blive medlem

Job hos Turisthus Nord

Kunne du tænke dig at søge job hos Turisthus Nord, er du altid velkommen til at sende en ansøgning. 

Kontakt venligst:

Anne-Grethe Kramme
Tlf. 38 41 72 17 / 22 39 42 66

Mail: agk@turisthusnord.dk

Elev hos Turisthus Nord

Vi har stor glæde af at have elever og praktikanter i turistforeningen. Vores spændende afdelinger arbejder med alt fra turistservice, ekspedition, projekter, events, feriehusudlejning, administration, markedsføring, presse, kommunikation, web til grafisk opsætning af annoncer og plakater.

Mulighederne er mange, hvis du har lyst til at være elev hos os!  

Lyder det som noget for dig, så kontakt

Anne-Grethe Kramme
Tlf. 38 41 72 17 / 22 39 42 66

Mail: agk@turisthusnord.dk

Vores logo

Turisthus Nord

 

Vores logo er inspireret af den maritime historik fra hele området, fra de første fiskersamfund til nutidens erhvervsfiskeri og industri, fra Tordenskiolds krigsflåde til søværnets flådestation i dag.

Med det for øje var det oplagt at logoet skulle illustrere et dynamisk sejl med Dannebrog, der viser, at vi har fuld fart fremad.

Sejlets form med de tre hjørner harmonerer med de tre destinationer - Skagen, Frederikshavn og Sæby, der favner bredt og med forenede kræfter.