Vinterdage

SKAGEN  I  FREDERIKSHAVN  I  SÆBY

Vinterferien er lig med hygge for hele familien, og byerne summer af liv og aktivitet. Her er et væld af arrangementer, og der er altid en god oplevelse for både børn og voksne – enten til et af arrangementerne eller i de altid betagende naturomgivelser.
Alle arrangementer er unikke, og kan kun opleves under Vinterdage, der finder sted i uge 7 og 8, samt weekenden op til uge 7.

Hver by har sine arrangementer - hvis du vil have en samlet oversigt for alle tre byer, kan du klikke her >>

Vinterhygge for hele familien i Skagen. Tag f.eks. med en tur på Kystmuseet og lav din egn fisk eller måske en måge, besøg radarstationen eller oplev dyrene i vinterstalden hos Farm Fun. 

Oplev den fantastiske udsigt over Frederikshavn set fra kanonerne på Bangsbo Fort, pisk dit eget smør til en lækker pandekage på Sognefogedgården, lav lys hos Kertehuset Lillelys eller prøv nogle af de andre ting der bydes på. 

Minibyen i Sæby er altid et besøg værd, og du kan også tage forbi Glashuset, hvor du kan lave dit eget lille hus til at tage med hjem - eller du kan lære at finde rav på stranden sammen med Rav-Frans.

Vinterdage i resten af Danmark

Der er ikke kun vinterferie i Skagen, Sæby og Frederikshavn - det er der også i resten af Danmark. Hvis du gerne vil vide mere om de mange tilbud rundt om i landet, klikker du bare på billedet herunder.

Del denne side