Se & Oplev i Frederikshavn

Når du besøger 'Den lille Storby', som Frederikshavn også kaldes, er der altid noget at lave - shopping, museumsbesøg, koncerter og ikke mindst en sommertur forbi Palmestranden.

Oplev smedene på Knivholt Hovedgaard hver tirsdag og torsdag

Det Sker - Frederikshavn

I Frederikshavn står oplevelserne næsten i kø - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Shopping i lange baner i Frederikshavn

Shopping i Frederikshavn

Holder du af shopping er der mange muligheder i byens lange, hyggelige gågade. Her finder du butikker med de kendte brands og små individuelle forretninger, der altid har et godt tilbud.

Der er mange gode cykelruter i og omkring Frederikshavn

Cykelruter ved Frederikshavn

Der er gode muligheder for ture på cykel i det smukke landskab ved Frederikshavn. Her er både stejle bakker, mulighed for at køre MTB i skoven, flade ture langs med kysten og alt ind i mellem.

Oplev den flotte natur ved Frederikshavn

Oplev naturen ved Frederikshavn

I området ved Bangsbo findes både en dyrehave med mulighed for at komme tæt på dyrene, og en populær naturlegeplads med mulighed for skovtur i det grønne. Besøg også Den Botaniske Have.

Børn har det skægt i Frederikshavn

Sjov for børn i Frederikshavn

Når du er på besøg i Frederikshavn, er der mange sjove børneaktiviteter at vælge mellem.

 

Et spil minigolf med en is på højkant er også altid et hit.

 

Hygge på stranden om sommeren glæder alle sig til, eller hvad med et besøg i dyrehaven og naturlege-pladsen ved Bangsbo.

Oplev den hyggelige fiskerby Strandby

Oplev Strandby

Kun 7 km nord for Frederikshavn, finder du den hyggelige lille fiskerby Strandby. Her kan du slentre en lille tur nede ved havnekajen, og måske købe en lækker frisk fisk med hjem til aftensmaden. 

Hirsholmene udenfor Frederikshavn er et beskyttet naturreservat

Hirsholmene ved Frederikshavn

Hirsholmene har siden 1938 været fredet som naturvidenskabeligt reservat, og derfor er der begrænset færdsel i området. Du kan dog sejle med postbåden 'Seadog' på besøg.