Velkommen til Frederikshavn

Frederikshavn er 'Den lille storby' med de mange oplevelser året rundt! Her er Palmestrand, byliv og shopping for enhver smag. Her mødes Tordenskiold og andet 'godtfolk anno 1717 ' årligt. I Frederikshavn kan nyde store events, koncerter, attraktive overnatningstilbud og gode restauranter.
Velkommen til Frederikshavn - Den lille Storby

Det Sker - bladrekatalog

Hver uge opdateres oversigten med events og arrangementer i Skagen, Sæby og Frederikshavn.

 

Vi håber, du får glæde af dem:

 

>>Skagen 

 

>>Frederikshavn

 

>>Sæby

Bladrekatalog Skagen - Frederikshavn - Strandby - Sæby

Vi har feriehuse i alle størrelse og prisklasser, fra Skagen i nord til Lyngsaa i syd. 

Få meget mere at vide om vores område i de forskellige brochurer og kataloger. Du kan læse dem online eller bestille et, du får tilsendt med posten.

I uge 7 og 8 er der mange sjove oplevelser på programmet i Frederikshavn. Besøg f.eks. kanonerne på Bangsbo Fort og kom en tur ned i en bunker. Der er nok at vælge mellem. 

Nyd de smukke billeder af byen bag Norskov - Frederikshavn. Oplev den helt fantastiske udsigt over byen fra Bangsbo Fort og nyd de lækre billeder fra Danmarks eneste palmestrand.

I Frederikshavn står oplevelserne næsten i kø - du bliver forkælet med alt fra koncerter med de største navne fra ind- og udland til de nyeste musicals og teaterstykker.

Frederikshavn er byen bag TV-serien Norskov, der er filmet on location i byen. Besøg de mange smukke steder, TV2 valgte at bruge i serien.

Der er gode muligheder for ture på cykel i det smukke landskab ved Frederikshavn. Her er både stejle bakker, mulighed for at køre MTB i skoven, flade ture langs med kysten og alt ind i mellem.

Besøg det smukke Bangsbo område

I Bangsbo glædes dine sanser hele året. Når skoven står med spæde lysegrønne blade om foråret, over sommerens dybt-grønne bladpragt til efterårets flamboyante farveorgie og vinterens smukke silhouet med sne på grene.

Hirsholmene har siden 1938 været fredet som naturvidenskabeligt reservat, og derfor er der begrænset færdsel i området. Du kan dog sejle med postbåden 'Seadog' på besøg.

Kun 7 km nord for Frederikshavn, finder du den hyggelige lille fiskerby Strandby. Her kan du slentre en lille tur nede ved havnekajen, og måske købe en lækker frisk fisk med hjem til aftensmaden. 

Holder du af shopping er der mange muligheder i byens lange, hyggelige gågade. Her finder du butikker med de kendte brands og små individuelle forretninger, der altid har et godt tilbud.

Har du brug for hjælp til din næste konference, møde eller gruppeophold i Skagen, Frederikshavn eller Sæby?

 

Her får du én kontaktperson, der klarer alt fra bestilling af overnatning, lokaler og menuér til events, når der skal slappes af efter en lang dag.

 

Vi er med til at sørge for, at dit arrangement bliver en god oplevelse!