Overnatning i Skagen

Overnatningsmulighederne i Skagen området er mange - uanset om du er til moderne faciliteter eller små hyggelige og autentiske hoteller, privat indkvartering hos en lokal familie eller ønsker at bo tæt på naturen i enten feriehus eller på en af områdets familievenlige campingpladser. 

Drøm sødt i historiske omgivelser

Hoteller i Skagen

I Skagen er der mange hoteller og i alle prisklasser, lige fra den helt enkle overnatning, til ophold på et af de historiske steder hvor du får en klar fornemmelse af stedets unikke historie. 

Lej feriehus i Skagen og omegn med Toppen af Danmark Feriehuse

Lej feriehus i og omkring Skagen

Vil du og din familie bo i sommerhus, så går du ikke forgæves, når du leder efter gode overnatningsmuligheder i Skagen og nærmeste omegn, tværtimod bliver du nærmest forkælet med muligheder.

Leg og hygge for hele familien på feriecentret

Feriecentre i Skagen

Bo på et af de lækre feriecentre eller måske en ferielejlighed i Skagen. Hyg dig og slap af med hele familien med leg, spil og aktiviteter i den fantastiske natur som omgiver os på alle sider.

Tag på camping i Skagen

Tag på camping i Skagen

I Skagen området er de gode campingpladser placeret næsten som perler på en snor, og der er ikke langt til de dejligste strande uanset hvilken du vælger - så du skal blot vælge din helt egen favoritplads.

Alle sover godt i Skagen

Øvrig overnatning i Skagen

Er hotel, camping og feriecenter ikke lige sagen for dig, så har vi stadig meget at byde på i Skagen. Vandrerhjem, B & B eller små centralt beliggende ferielejligheder. Du har meget at vælge mellem!

Hos os kan du sove ude i den herlige natur

Lejrskole med mere i Skagen

Bo på vandrerhjem eller ude midt i naturen. En lejrskole i Skagen området vil du huske for altid og giver både elever og lærer nogle helt unikke oplevelser både i naturen og historie- & kulturmæssigt.