https://vendsyssel-teater.dk/forestillinger/havfruen-fra-hirtshals.aspx

Aktiv ferie i Hirtshals & Tversted

Fyld ferien med aktive oplevelser i Hirtshals, Tornby & Tversted.
Nyd små eller lange vandrerture i det naturskønne landskab. Nordsøstien – Danmarks længste vandrerute (1500 km) løber gennem området fra Tornby, over Hirtshals og Tversted og videre til Skagen. Hærvejen følger samme rute i vores område. I klitplantagerne er der mange forskellige mærkede ruter, og rigtig mange umærkede ruter til de mere eventyurlystne. Oplev Hirtshals med de urbane ruter Kløverstier.
I kan også tage cyklen ad Vestkystruten, eller en af de to Panorama-ruter med smukke og varierende naturoplevelser. Eller en udfordrende tur på mountainbike i Tornby Klitplantage, hvor du finder en 14 km. lang afmærket rute ”Det Hvide Spor” med fine højde-udfordringer. I Tversted Klitplantage der er anlagt et blåt mountainbike-spor, som alle kan være med på.
Nordjylland bliver blandt hestefolk kaldt for ”Lille Island”, både pga. vores smukke landskab og pga. de mange islænder-heste, som pynter i vores landskab. Danmarks længste riderute Rideruten.dk løber gennem området fra Tornby, over Hirtshals og Tversted og videre mod Frederikshavn. Det er tilladt at ride på de dertil anlagte spor i klitplantagerne.
Mange kommer til Hirtshals for at fiske - og med god grund. I Hirtshals kan I fiske fra molen, fra strandene eller tage med en lystfiskerbåd ud på det åbne hav. Hirtshals har ikke mindre end 9 turbåde, som hele året tager på lystfiskerture.
Hirtshals Turistbureau kan I få kort over cykelruter, vandrerruter og købe fiskekort til din aktive ferie.