i Toppen af Danmark

Kroer i Toppen af Danmark

Overnatning på kro

Tag på et hyggeligt kroophold i Toppen af Danmark, hvor mange af kroerne har bevaret deres helt eget historiske særpræg og afslappede atmosfære, fx med vin- eller krostue, hvor der serveres et måltid mad forankret i egnens traditionelle, klassiske retter. Det kan være en æggekage, stegt flæsk med persillesovs, biksemad, et stjerneskud eller smørrebrød. Nogle kroer har det danske køkken med klassikere som wienerschnitzel og dansk bøf i højsædet. Andre kroer har eksklusiv gourmetmad på spisekortet og serverer retter med både dansk og internationalt præg – også baseret på de gode lokale og friske råvarer.

Kroen er en del af daglig- og kulturlivet i land og by, hvor de fastboendes konfirmationer, fødselsdage og andre store mærkedage fejres. Men kroen er også stedet, hvor man blot kan komme og få sin eftermiddagskaffe med et stykke kringle eller lagkage til.

Del denne side

Sov på hotel i Toppen af Danmark

Se alle hoteller i Toppen af Danmark

Listen giver dig et hurtigt overblik over hoteller i Toppen af Danmark.

Lækre kulinariske oplevelser

Visse kroer sætter en stor ære i at servere gastronomi på højt niveau. Du vil derfor ofte kunne opleve lækre kulinariske middage på et kroophold.

Mere om gastronomi i Toppen af Danmark