Locations i NORSKOV - sæson 1

TV2's politiserie finder sted i den fiktive by NORSKOV. Hele serien er filmet 'on location' i Frederikshavn.

På denne side viser vi nogle at de steder serien bruger som ramme. Steder der alle er en levende del af byen. 

Mange af byens borgere har medvirket som statister i serien, og alle har haft en god oplevelse med at være en del af det store team.

Har du nydt de smukke scener, forslår vi et besøg i Frederikshavn, så du kan se det hele tæt på og med egne øjne!

Sæson 2 har premiere i efteråret.

Del denne side

Oliver Bondesen på isen i Norskov Arena

Norskov Arena

Frederikshavns egen skøjtehal (Scanel Hockey Arena) spiller en væsentlig rolle i Norskov.

 

Ishockey er Norskov-borgernes helt store samlingspunkt. Det er her Oliver Bondesen er ved at slå igennem som en del af White Hawks, der både bærer samme kælenavn og logo som Frederikshavns eget hold.

 

Da de var unge udgjorde Tom, Bonden og Martin den såkaldte ”A-kæde” og var byen og holdets store stjerner.
Bonden er storsponsor med sit firma Bondesen Byg, og Jackie, Toms søster, er en del af Erhvervsklubben i foreningen.
Rådhuset i Norskov

Rådhuset

Rådhuset er en af de mest centrale locations i Norskov, og det er herfra Borgmester Martin Kirkegaard styrer sit embede.

 

Alle seriens scener er optaget på det rigtige rådhus i Frederikshavn. Det gælder alt lige fra mødelokaler, kantine og selve Borgmesterens kontor.

 

Den borgmesterkæde Martin bærer er Frederikshavns egen, dog med et par ændringer.
Til serien blev der produceret et kæmpe NORSKOV skilt, der blev placeret henover indgangen, hvor der til dagligt står Frederikshavn.

Locations på kort

Kirken i Norskov

Kirken

Frederikshavn Kirke er en smuk location for en af seriens triste og rørende scener. Kirken er et stort aktiv for Frederikshavn, og dens spir kan ses i hele byen.
Udsigt over Norskov fra Tyskerbakken

Tyskerbakken

Sådan kaldes Pikkerbakken, med den fantastiske udsigt, i serien. Tysker bakken er også Susanne og Tom Noacks yndlingssted i Norskov.
Reeses værelse

Reeses værelse

Reese, fra København, flytter ind i en lille lejlighed ovenpå Ship Inn. Han vækker opmærksom i byen med sine moderne fivefingers løbesko.
Grillbaren i Norskov

Grillbar

Her spiser Brammer og Tom frokost, mens de taler om den verserende sag. Tom fortæller også mere om sin fortid, hvor han har været stationeret i Afrika.
'Bonden' på havnen i Norskov

Havnen

Norskovs kendetegn og stolthed er havnen, og det er her, to af byens mest prominente virksomheder har adresse - Bondesen Byg og Noack Furniture.

 

Bondesen Byg er Casper Bondesens domæne. Efter en barsk opvækst er han nu storentreprenør, og en af White Hawks’ hovedsponsorer.

 

Noack Furniture er Noack-familiens stolte arv.

 

Siden Jackie har overtaget direktørsædet fra sin mor, har hun moderniseret virksomheden, omdøbt den Noack Furniture, og herfra produceres bæredygtige og moderne designermøbler.

 

Det er Susanne Noacks drøm, at Jackie og Tom sammen skulle overtage virksomheden, selvom Tom tydeligvis har valgt en karriere indenfor politiet, og har været væk fra Norskov i 17 år.
HolBonden på havnen i Norskovmbo Havn i Norskov

Holmbo Havn

Det er her Tom elsker at bade. Hans badesæson begynder hvert år 9. april, hvor han bader og nyder områdets flotte natur.
Buddy Holly er de unges diskotek i Norskov

Buddy Holly

Norskovs mest prominente diskotek hvor byens unge går i byen, men også et symbol på byens problemer med stoffer i nattelivet.
Her bor Oliver Bondesen

Blokkene

Stedet hvor Oliver Bondesen er opvokset sammen med sin mor Diana. Blokkene er den mere belastede del af Norskov, men stadig et sted hvor områdets unge mødes og hænger ud oppe på boldbanen.
Her holdt Tom til som ung

Norskov Kro

Her kom Tom meget i sin ungdom, og han blev engang solgt en defekt knallert af ejeren, der stadig står bag baren. Det er også her, Diana har fået et tjenerjob i et forsøg på at få sit liv tilbage på sporet.