NORSKOV

Serien NORSKOV er optaget on-location i Frederikshavn!

Optagelserne til den nye TV2-serie NORSKOV startede allerede i januar 2015, og de 10 afsnit er nu færdige.

Se trailer til afsnit 10 

Holdet bag NORSKOV skriver om serien

Glæd dig til et helt nyt politidrama, 'NORSKOV', der udspiller sig i en industriby i det nordlige Danmark langt fra København.

Serien følger politimanden Tom Noack, der vender hjem til den by, han voksede op i og forlod for snart 20 år siden.

Hurtigt tvinges han tilbage i gamle relationer, og da han bliver involveret i en narkoefterforskning, der kommer ganske tæt på hans gamle venner og familie, er han nødt til at stilling til, hvad hans opgave og ansvar i virkeligheden er.

'NORSKOV' handler om at blive voksen og tage ansvar. En serie om sammenhæng og tilhørsforhold. 

Serien, beskæftiger sig med, hvad den enkelte kan gøre for fællesskabet, og hvad fælleskabet kan gøre for den enkelte.

Dunja Gry Jensen har skrevet manuskriptet, og Louise Friedberg har instrueret.

Seriens hovedroller er:

Tom Noack, spillet af Thomas Levin. Tom er gammel Norskov-dreng, der som politimand vender hjem til byen efter næsten 20 år væk derfra, for at hjælpe med at opklare byens voksende narkoproblem. 

Martin Kierkegaard, spillet af Claus Riis Østergaard. Martin er byens borgmester, gift med Tom Noacks søster Jackie Noack (spillet af Anne Sofie Espersen). Han arbejder hårdt på at genopbygge byen efter finanskrisen. Han er ungdomsven med Tom Noack.

Casper Bondensen, spillet af Jakob Ulrik Lohmann. Casper kaldes i folkemunde 'Bonden'. Han har kæmpet sig fra en hård opvækst til at være i spidsen for byens førende entreprenørvirsomhed. Han er barndomsven med både Tom Noack og Martin Kierkegaard. De spillede alle tre ishockey sammen som unge.

Oliver Bondesen, spillet af den lokale frederikshavner Mathias Käki Jørgensen. Oliver spiller på byens eliteserie ishockeyhold, hvor han er det nye store talent. Hans mor er Diana Bondesen, hans onkel er 'Bonden'. Han kender ikke sin far.

Del denne side

Følg med på Facebook
Nu er sidste scene i kassen

Nu er der kun tilbage at vente på premieren midt i september. Holdet bag Norskov har været utrolig glade for at være i Frederikshavn, og alle håber på en god modtagelse, så der kan laves endnu flere afsnit, end de 10 der nu er produceret.

Læs artiklen fra Nordjyske her >

Se video fra TV2 Nord her >