Wellness året rundt

Wellness, Aqua og Spa i Sæby Svømmebad og Danmarks største Wellnessafdeling på Hotel Vikings Aqua Spa & Wellness Resort, hvor der er wellness og luksus på 1. klasse.

Aqua, Spa og wellness på Hotel Viking og i Sæby Svømmebad

I dag kan Sæby byde på velvære, afslapning og forkælelse i de eksklusive spa og wellnes-rammer på Hotel Viking. Her kombineres en lang række professionelle behandlinger med lækker mad i omgivelser, der giver ro i sindet og kroppen ny energi.

Sæby Svømmebad byder på en særlig wellness-afdeling for voksne, hvor der hersker en særlig stemning og aroma-terapi tilbydes.

 

Kurby og moderne wellness i over 100 år

I 1880'erne blev Sæby kendt som kurby, da tyske teglværksarbejdere opdagede en jernholdig kilde og gjorde byens borgere opmærksom på dens helsebringende egenskaber. Der blev oprettet et kur-og badehotel nær Jernkilden, og de første turister begyndte at strømme til Sæby, heriblandt Henrik Ibsen, der sammen med mange andre af tidens kunstnere på dette tidspunkt opdagede Sæbys særlige charme.

I dag kan man stadig besøge Jernkilden i den smukke træpavillon af arkitekten Ulrik Plesner ved Sæbygård Skov. Vandet er i pumpen er almindeligt drikkevand.

Del denne side