Gokart - Action House i Løkken

Action House er sjov for hele familien

Actiondag

Action House tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, hvor det er muligt at kombinere flere oplevelser fx gokart, 3D lasergame  og bowling, og ønskes det, kan der tilkøbes spisning i forbindelse med arrangementet. Skal du fx holde (børne)fødselsdag, teambuilding eller anden (firma)fest eller andet, er der mange muligheder.

Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium

Historien bag Nordsøen Oceanarium

MTB i Sæbygård Skov

Golf, yoga, kano, tennis, minigolf, fodboldgolf, cykelture, geocaching, wellness og svømmebad i Sæby

Aktiviteter for enhver smag, for enhver alder, på enhver årstid - i Sæby og omegn.

Herunder præsenterer vi nogle af de mange muligheder indenfor golf, yoga, tennis, kano, geocaching, skulptur tur, cykelture, fodboldgolf, vandcykel eller i traditionel robåd og svømmebad.
Der er også mulighed for forkælelse i wellnesscenter. 

Ski, skøjter og kælk i Toppen af Danmark

Kælke og stå på ski om vinteren

Når sneen falder og landet bliver hvidt, byder Vendsyssels natur på mange muligheder og aktiviteter.

Der er gode kælkebakker i skovene, og mange skovveje er gode at stå på ski på. Nogle steder bliver der etableret egentlige skiløjper.

Hotel, Kro og Feriecenter

Hotel, Kro og Feriecenter i Sæby området

Har du brug for en god nats søvn - så kan du i Sæby området vælge mellem byhotel, kro, wellnesshotel, motel og feriecenter.

Cykelruter i Toppen af Danmark

Toppen af Danmark er ideel til cykelferie eller udflugter på to hjul. Fra Skagen i nord til Løkken og Sæby i syd, og hele vejen tværs over Hjørring bjerge og Tolne skov findes et fintmasket net af afmærkede cykelruter, som giver optimale muligheder for at komme tæt på den særprægede nordjyske natur. Man nyder naturen, duftene og stilheden, bestemmer selv tempoet og gør holdt, hvor og hvornår man har lyst.

Aktiv ferie  i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Aktiv ferie i Lønstrup

Lønstrup er en livlig ferieby ved Vesterhavet, som med sin beliggenhed og fantastiske natur indbyder til en aktiv ferie sammen med hele  familien.

Er du til løb eller vandreture, kan det klart anbefales at tage en tur på standen, og et smut forbi den nyrestaurerede gamle kornmølle, Vennebjerg Mølle der ligger få kilometer fra Lønstrup centrum.

Strande i Lønstrup og omegn

Strandene i Lønstrup og omegn

Nyd en dag på stranden, tag en dukkert i vesterhavet

Aktiv ferie i Lønstrup

Lønstrups storslåede natur giver enestående muligheder for aktiviteter i ferie og til hverdag. Der findes mange vandreruter i og omkring byen. Har man lyst til at nyde naturen fra hesteryg, byder området for flere muligheder for turridning. Terrænet indbyder ligeledes til cykling, både fritidscyklister og mountainbikere kan få enestående naturoplevelser kombineret med sund motion.

Campingpladser i Lønstrup

Campingferie er en hyggelig form for overnatning for både børn og voksne. Lønstrup har to campingpladser, der begge også tilbyder overnatninger i hytter og aktiviteter for børn.

Skagen

Børnenes bedste ferieoplevelser i Skagen Området

Hele året er der spændende aktiviteter for børn, og i skolernes ferier er der ekstra kul på.

Her er et udvalg - find flere oplevelser i Det sker

Ferieoplevelser for børn

Særligt for børn i Skagen

Ferieoplevelser for børn - hele året.

For de mindste venter måske de største oplevelser i Skagen. Her bliver der nemlig sat ekstra kræfter ind, bla. i form af guidede ture for børn i sommerferien, for at netop børnene skal have en spændende ferie – sammen med familien eller sammen med andre børn.

Camping ved havet

Tæt på Sæby
Sæbys campingpladser er blandt landets bedste, beliggende ud til børnevenlig sandstrand med blåt flag og i gåafstand fra Sæby.

Servicefaciliteter i topklasse
Moderne servicebygninger med toiletbygninger og baderum helt i top.

Indkøbsmuligheder og tøjvask på pladsen.

Aktiviteter
Legepladser, minigolfbane, bordtennis, billardbord, legerum, hoppepuder og meget mere.

Friske fisk

Fisk i Toppen af Danmark

Friske fisk på bordet

Da Toppen af Danmark har hav til næsten alle sider, er frisk fisk en ofte brugt råvare og kan købes næsten alle steder. Både hos den lokale fiskehandler og på restauranter og caféer. Fisk er sund mad og indeholder mange vigtige nærringsstoffer. Det anbefales at spise fisk mindst 2 gange om ugen. Derfor kan du roligt lade dig friste af de mange lækre fisk fra havet omkring os.

Hotel overnatning i Lønstrup

Lønstrup har to familiedrevne hoteller med tilhørende lejligheder, hvor der er mulighed for både kortere og længere ophold. Desuden er her et autentisk badehotel, der tilbyder ro og nordjysk livsnyderi.

Fiskeri i Lønstrup

Fiskeri i Lønstrup

Ved den lille bådeplads i Lønstrup kan man stadig opleve, hvordan fiskerne efter en tur på havet trækker bådene op på land. 
Løkken strand - mere end bare sandstrand

Løkken Skyline

Løkken Strand er mere end bare badestrand - der venter dig andre oplevelser langs stranden i Løkken. 

Den Gamle Biograf

Den Gamle Biograf

Midt i Lønstrup by ligger den flotte genkendelige, gamle bygning, der med sin karakteristiske blå farve der giver et smukt modspil til byens andre hvid og gult malede huse.

Den Gamle Biograf fungerer som Café og dejligt spisested hvor der ofte bydes på live musik i forskellige musik genre.