Museer i Frederikshavn
Kystmuset Bangsbo ligger smukt placeret i Den Botaniske Have

Bangsbo Museum

Museet har til huse i den gamle hovedgård, Bangsbo, der kan dateres helt tilbage til 1364. Udstillingerne er indrettet i de tidligere avlsbygninger, og her kan du se Det Jyske Modstands-museum, det unikke Ellingåskib fra 1163 og en stor samling af forskellige køretøjer.
Bangsbo Fort ligger med udsigt over Frederikshavn

Bunkermuseet Bangsbo Fort

Bangsbo Fort ligger i 82 m's højde med en fantastisk udsigt over Frederikshavn og Kattegat. Det gamle befæstningsanlæg blev bygget af den tyske besættelsesmagt under 2. verdenskrig, og er senere udbygget af det danske søværn under Den Kolde Krig.
Frederikshavn Kunstmuseum & Exlibrissamling er altid et besøg værd

Frederikshavn Kunstmuseum & Exlibrissamling

Her kan du se Danmarks største samling af Karl Bovin - lokal kunstner fra Frederikshavn. Der er også mellem 6-8 nye udstillinger hvert år med spændende værker af inden- og udenlandske kunstnere. Stedet har også verdens største samling af exlibris – eller bogejermærker.
Det lille museum Sognefogedgården i Frederikshavn er en gammel raallingsgård

Sognefogedgården

Den gamle Sognefogedgård er i dag et museum og et rigtig godt sted, hvis du er interesseret i landbrugsliv i gamle dage. Når der er særåbent på museet står den store gamle Madam Blå klar med kaffe på det gamle komfur.